ΑΠΟΚΟΛΛΗΤΙΚΑ - ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Εύκαμπτα Καλούπια για Πολυεστέρα, RIM, Μέταλλα
Αντιγραφή Πρωτοτύπων - Σφραγίδες

 

ΑΠΟΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ

Για τη λειτουργία των καλουπιών στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητα τα αποκολλητικά. Τα αποκολλητικά είναι ουσίες που εφαρμόζονται στην επιφάνεια των καλουπιών σχηματίζοντας συνήθως λεπτό ή παχύτερο υμένα και επιτρέποντας το ξεκαλλούπωμα του αναπαραγώμενου αντικειμένου. Το αποκολλητικό πρέπει να εξασφαλίζει τόσο το ευχερές ξεκαλλούπωμα και την προστασία της επιφάνειας του καλουπιού και του προϊόντος, όσο και την ταχύτητα και απόδοση της παραγωγής.

Στην ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΗΣ Α.Ε. θα βρείτε αποκολλητικά κάθε κατηγορίας π.χ. :

Εκτός από τα αποκολλητικά η γκάμα μας περιλαμβάνει μια σειρά από υλικά χρήσιμα για όλα τα στάδια από το φτιάξιμο του προτύπου μέχρι το φινίρισμα του τελικού προϊόντος. Διαθέτουμε επίσης υλικά απαραίτητα για τη λειτουργία, τη συντήρηση αλλα και την επιδιόρθωση καλουπιών. Τα περισσότερα από αυτά είναι μοναδικά στο είδος τους και συντελούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και την παράταση της ζωής των καλουπιών :

ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Το λάστιχο σιλικόνης χρησιμοποιείται για την την κατασκευή εύκαμπτων καλουπιών για την παραγωγή πολυεστερικών, πολυουρεθανικών, τσιμέντινων, γύψινων, κέρινων, αλλά και μεταλλικών αντικειμένων με χύτευση (vacuum casting, RIM κτλ.).

Η ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΗΣ Α.Ε. διαθέτει λάστιχα σιλικόνης διαφόρων τύπων :

Ως προς τον τρόπο εφαρμογής διατίθενται λάστιχα τόσο για κατασκευή συμπαγών καλουπιών με χύτευση (block moulds) όσο και για κατασκευή λεπτών (εσωτερικών) καλουπιών με εφάπλωση (skin moulds).